/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Biografie

Biografie

Ik ben Tanja Verleg - Wijdeveld, getrouwd met Rob Verleg en moeder van Fleur, Lize en Tim.  

Ik werk 2 dagen in de week in het AMC in Amsterdam als longfunctieanaliste. Een druk, afwisselend en levendig bestaan dus, met drie jonge, opgroeiende kinderen.

Toch vind ik hiernaast nog tijd om met mijn creativiteit aan de weg te timmeren. Deze creativiteit vertaalt zich in een uiteenlopend pakket aan produkten en diensten.

Als ik creatief bezig ben dan vergeet ik even alles. Dan vergeet ik dat ik een druk leven heb met 3 lieve kinderen, een parttime baan en alles wat daarbij komt kijken. Maar dingen maken, ontwerpen en knutselen, geeft me een heleboel energie. 

Daarom heb ik besloten mijn hobby wat uit te gaan breiden en waag ik de stap in het diepe.

Met TANNEKE ’S  bied ik een scala aan activiteiten op het gebied van creativiteit.

Fotograferen, het maken van digitale fotoalbum's, het haken van o.a. tassen, poncho’s, sjawls en nog veel meer. Je zegt het maar en ik laat mijn creatieve geest de vrije loop….

Ik werk graag op basis van een persoonlijke opdracht. Jij bent dus zelf betrokken bij stijl, kleur en vormgeving. Co-creatie dus, want ik wil dat wat ik maak, past bij de opdrachtgever of bij degene voor wie ik wat maak.

Natuurlijk hoop ik dat het voor jou of voor mensen in jouw directe omgeving aanleiding is om mij aan het werk te zetten.

Vul dan het Contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Ik wens je veel plezier bij het bekijken van deze site ! 

                                                                                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb