/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Fotografie

Fotografie    

Vind je het ook zo leuk om met een digitale camera op pad te gaan. En gaat deze gedachte dan ook door je hoofd:

"Gewoon lekker knippen en we zien wel wat ervan gelukt is.

Alleen mijn computer loopt wel erg vol, en wanneer bekijk ik

nou alle foto's.  Ik moet er toch ‘ns iets mee doen..

Maar wanneer…..?”

Nou dan wil ik je graag helpen door orde te brengen in de chaos op je computer, en er een super mooie herinnering van maken in de vorm van een fotoalbum!!  Mooi toch om zo al je belevingen aan vrienden en familie te laten zien. Hier een paar voorbeelden:

- alle kleinkinderen in een album voor opa en oma.

- een huwelijks reportage.

- een jarige verrassen met een album van baby tot nu.

- een kookboek als afscheid cadeau voor een collega

- schoolperiode met de mooiste knutsel werkjes.

- etc etc etc.

 

Standaard lever ik een fotoalbum van  30 x  30 cm, 24 blz en met een linnen  omslag in verschillende kleuren:  

Rood  Oranje  Blauw  Paars  Zilver  of Naturel

Van jou heb ik dan 110 foto’s nodig en ik maak er een prachtig fotoalbum van.  Prijs € 159,95

 Indien je meer foto’s aan wilt leveren dan reken ik per 10 foto’s (max. 540 foto’s) € 3,00 extra, je album zal dan uit meer blz. bestaan.

 

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden, die ik graag met je bespreek. Heb je interesse gekregen? Vul dan het contactformulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende offerte voor je te maken.  Ik heb een aantal albums die je mag bekijken om ideeën op te doen.